IKA Roundabout Art

IKA Evidensbaserad fördom

IKA Kids Club

IKA Läromedel

IKA Statskyrkomuseum

 

EngagemangÄr du engagerad?

Nu är det lättare än någonsin att visa engagemang.

Köp sidenband för bara sju kronor per meter och visa att du tar avstånd från skattefinansierad sjukvård och forskning. Beställ genom e-post med namn och postadress till engagemang@konstochansvar.se. Glöm inte att ange önskad längd.

Det skall vara billigt att visa engagemang.

 

Vill du stödja projektet och sprida budskapet om Visa engagemang på din blogg? Klicka här >>

 

Frågor och svar om Visa engagemang

Varför säljer IKA sidenband?
Vi tycker att det här är något som behövs. Det finns så många sätt att engagera sig på, men det är ofta väldigt krångligt. Att visa engagemang på det här sättet är oslagbart enkelt och billigt.

Hur kan det vara så billigt?
Sju centimeter band kostar 50 öre hos oss. Vi har en slimmad organisation.. Vi haren enkel webblösning inom en befintlig hemsida. Slutligen har vi valt att fokusera på endast en produkt. Vi säljer exempelvis inte säkerhetsnålar.

Varför ska just IKA göra det här?
IKA står för den lilla människan.
Vi vill med ett bra pris hjälpa människor att visa att de står för något. På det sättet kan man se att vi har både partner och konkurrenter. Vi tror att det alltid är bra med konkurrens. Det vässar aktörerna och utvecklar samhället. Sen är vi glada över att vi själva har ett så starkt erbjudande.

Vad är det för slags engagemang man visar?
Vi säljer vårt band som en symbol för att man är emot skattefinansierad sjukvård och forskning.

 

IKA:s projekt Visa engagemang bedrivs helt ideellt och försäljningen genererar ingen vinst för institutet. Endast fraktkostnad, utifrån postens rådande portotabeller och prislistor, tillkommer.